spindlars

endel grejer hade jag helt enkelt inte ens trott om mej sjalv som person, men det ar nog bara ett faktum att forandringarnas vindar blaser igenom kropp o sjal nar man drar ivag till andra sidan jorden. Klagar? nehepp.... 
Det finns inget som jag e mer stolt over an att ha tagit beslutet att resa ivag.
Still in Brizzie...Fortfarande slappa sloa time med familjen Kakanui. Att atervande hem om ett par manader ar inget som lockar...

Samtalet med foraldrarna pa julafton inforde lite julkansla i hjartat men det var nog den enda lilla gnutta kansla av julljus och presenter som spirade inom mej under julen for har ar det minsann inte latt att inse att julen drafgit forbi, nar allt e gront o solen steker nasan skinnlos!Kommer sakert att uppskatta familj o vanner hundra ganger mera julen 2009, trodde aldrig jag skulle slanga ur mej detta, men efter att ha last ett mejl om storstadningen infor hogtiden dar hemma, sa kanns det ganska sa skont med ett mellanar ifran julstoket.

Vad har det forovrigt hant har da? Vi bor ju som sagt med tre killar men bortsett ifran dem aven tillsammans med ett stort antal spindlar, som ar pa vippen att slita det sista andetaget ur Lindas kropp varenda gang de visar sig. Doda spindlarna och ateruppliva Linda ar vad som galler. For tillfallet ligger det en halfet brun harig spindel fangad mellan nagra paffbitar uppe i badrummet. Helt enkelt for att ingen av oss har lust att forsoka fa ut den och riskera att kanske bli biten av en livsfarlig australiensk spindel. Vi hade aven en megagecko pa besok, bluetongue heter dem, vi har angrat att vi inte lat den stanna, ett fatal ganger ftersom den skulle ha platsat mycket val som vakthund.

Om allt ar frid o frojd? Jada bortsett fran fighter om vem som ska fa harska over fjarrkontrollen, vems stadtur det ar och vem som blev dubbad till spiderkiller of the week sa e allt bra hyvens.

Med en kansla av att sma delar av mina kunskaper i det svenska spraket borjat sina, har jag nu antligen tagit steget till att aterga till en av favoritsysselsattningar som kommit att falla litet i glomska medan jag befunnit mej har, namligen att bara satta sig ner med en fantastisk bok. Efter forsta sidan insag jag att jag verkligen saknat lasandet. Dock bra med nagra fa pauser ibland for att inse vad man verkligen gillar. Patal om att inse vad man gillar. Jag har den mest underliga kansla efter ett samtal pa julafton, och jag e ganska sa saker att det var nagonting som tog slut vid fel tillfalle fasst anda vid sa ratt. Det dar far jag reda upp vidare nar aker till Finland igen, back to reality  sa att saga.

an ar det an liten tid dit!
Killarna ligger och kramas har pa golvet bredvid, den ena av dem med en litet for rod kontrast i ansiktet, och den andra med armen lite for tight runt halsen om redface. Sjuttons latsasfighter, de fungerar helt enkelt inte nar en av dem tror det ar pa blodigt allvar. Vardag pa Kakanuistreet.

KAKANUI FOR LIFE!

Jag skulle inte vilja byta ut mitt liv for nagon annans i hela varlden!Jag totally alskar det har landat och alla manniskor vi stott pa har!
Karriaren som door to door salesman ar over, men den gav oss lite pengar och vanner for livet!
Vi befinner oss fortfarande i Brisbane och bor har pa Kakanuistreet tillsammans med tre harliga killar som kommit att bli var lilla familj!
Vi bor alla i en radhuslagenhet med pool! Kan livet bli harligare an att man far vakna upp genomsvettig med solen i ogonen och medveten om att man bara behover dra pa sig bikinin och hoppa i plurret!
Vi handlar, kockar, stadar, sjunger och relaxar tillsammans och njuter av att livet existerar!
Jag har aldrig kant mig sa avslappnad och aldrig forr matt sa gatt!
Att boka flygbiljetter o bestamma sig for att spendera nagra manader av livet i ett annan land pa andra sidan jorden var det basta valet jag nagonsin gjort! I'm looooovin it!

En vakio sondag i detta land. Sova tills man vaknar, spendera dagen med de ljuvligaste manniskorna, ta monstertrucken till goldcoast, ga de nodvandiga kilometrarna for att finna en volleyboll och sedan hanga timtalet pa beachen!

Jag kan helt arligt medge att jag inte avundas en enda av er snoriga finlandare dar hemma, jag saknar er, men skulle inte komma hem for nagra som helst mutor i varlden!
Om jag kommer att komma tillbaka hit efter 5 ars studier!JAVISST!

Just nu slapper "pappa tim" loss i koket med roast chicken,gronsaker och potatis!Med en kall Strongbow i min hand ar jag for tillfallet den lyckligaste pa hela kakanuistreet, snarast i hela vida varlden!

Ta hand om er dit i snoslasket!

RSS 2.0